Over ons

Bedrijf in het hart van de algarve

Landgoed-Ezelshof "Burro de Paderne"

In harmonie met de natuur

Het op een helling gelegen dorp Paderne (18 km van Albufeira met 3000 bewoners) met zijn witte huizen is het een van de karakteristiekste en mooiste dorpen van de Algarve. 

Ons Ezelhof „Burro de Paderne“ bevindt zich aan de oostelijke rand van het dorp. Het prachtige perceel ligt temidden van een mediterrane natuurtuin met een fantastisch uitzicht.

In deze aan heuvels grenzende, vruchtbare omgeving met riviertjes en historische bezienswaardigheden, is het aanlokkelijk om ezel te rijden of te wandelen. U zult met deze langoortocht een haast 
vergeten belevenis van vreugde en harmonie in de natuur beleven.

Onze ezeltochten zijn ideaal voor personen die graag in kleine groepen hun tijd in harmonie met de natuur willen doorbrengen. Familietochten met kinderen worden speciaal georganiseerd. U wordt door een plaatselijke ezelexpert met Zwitserse gastheerkwaliteiten verzorgd. 

Wij verheugen ons op uw bezoek!

Unternehmen 01
Unternehmen 02
Unternehmen 03
Unternehmen 04
Unternehmen 05
Unternehmen 06

Contact & Route

Tel.: +351 932 970 888

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Familie I. & S. Schneider
Caixa Postal 909-Z Montinho
8200-494 Paderne, Albufeira, Portugal

Wij staan in het register van de landelijke toerisme autoriteit, Turismo do Portugal, geregistreerd en zijn gekwalificeerd met de titel “natuur toerisme“, hierdoor hebben wij toestemming ezelstochten in beschermde natuurgebieden aan te bieden.