Speciale diensten

Bedrijfsuitje

Bedrijfsreizen en teambuilding events

Rondom het motto „het geheel is meer dan de som der delen” zijn onze teambuilding activiteiten opgebouwd. Hierdoor willen wij u graag een onvergetelijke indruk bezorgen. Onthaasting, spiritualiteit en individualiteit van onze tochten maken een wederzijdse waardering, het openstaan voor nieuwe perspectieven en frisse motivatie mogelijk. Het samen beleven van zo’n bedrijfsuitje maakt het mogelijk in de toekomst nog succesvoller te kunnen samenwerken.

Voor managers is de studie van onze ezelkudde buitengewoon interessant. Observeer de teamspirit en de bereidheid van de dieren om samen te werken. Misschien kunt u een paar trucjes van onze leider “Pedro“ afkijken, die zijn metgezellen gemakkelijk en met natuurlijke autoriteit weet te leiden.

In vele opzichten kunnen wij van de ezels leren. Zij houden ons mensen een spiegel voor.

Firmenausfluege 01
Firmenausfluege 02
Firmenausfluege 03
Firmenausfluege 04

Prijzen

U krijgt van ons een gedetailleerde offerte op basis van uw wensen en voorstellen.

Diensten inclusief /exclusief

Bijna niets is onmogelijk!

Groepsgrootte

4 - 16 personen

Duur / wanneer mogelijk

Vanaf ongeveer 5 uur tot een hele dag. Deze activiteit is het hele jaar mogelijk.

Bitte geben Sie Ihren Namen ein

Bitte sagen Sie uns, worum es geht

Bitte geben Sie eine gültige Email-Adresse ein

Bitte geben Sie Ihre Telefonnummer ein

Bitte geben Sie Ihre Nachricht eine

Refresh
Invalid Input

Gratis advies – directe prijzen

Advies en het aanvragen van een offerte is in ieder geval vrijblijvend en gratis. Als u geïnteresseerd bent in dit aanbod van Ezelshof “Burro de Paderne”, vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Of contacteert u ons voor individueel advies.

Voordeel voor een teambelevenis elevenis

De voordelen van de teambelevenis liggen voor de hand. Uw medewerkers leren elkaar beter kennen en de verschillen in het team meer te waarderen. Het vertrouwen en het wij-gevoel worden versterkt. Er ontstaat meer identificatie met uw bedrijf. Uw medewerkers keren met positieve teamervaringen en meer motivatie terug op de werkplek!